Divertisment

Már nem vagyok ugyanaz! (Official 4K Video)

Másik csatornám: @Dezső Bence 2
Business E-mail: 2facebence@gmail.com
Instagram: bence.dezso1
A videót közösen Mag Dávid-al készítettük!
Dávid Instagram: mag_david
Köszönöm, hogy megnézted a videót, iratkozz fel további tartalmakért! ❤️

Comentarii: 718 

 1. Kristóf Herle

  Kristóf Herle

  Acum an

  Hát ez tényleg nagy változás. Egy Dezső Bence 2 csatorna reakció videókkal. Ezt te sem gondolhattad komolyan

 2. Máté Poós

  Máté Poós

  Acum an

  Ha kajak megváltozol akkkor ez lesz a "magyar youtube" legnagyobb karakter fejlődése! Én adnám ha újra "jó videós lennél" (mármint nem trash!). Szerintem megérdemelsz még egy esélyt hiszek benned!

  • Máté Poós

   Máté Poós

   Acum lună

   @Kasnyik Bence tények

  • Kasnyik Bence

   Kasnyik Bence

   Acum lună

   Hát basszameg kurvára meglepődtem, az ég világon semmi nem történt. Bence egy hihetetlenül lusta ember, aki képtelen belátni, hogy nincsen ehhez tehetsége. Üres ígéretek, hatalmas szavak. Nem támadom a súlya miatt, csak a logikát nézem a tettek mögött: Bence feltöltött jó pár hónapja egy, az ő fogyási terveivel kapcsolatos videót, amit ma már nem találhatunk meg a csatornán és szerintem még hízott is. Lelke rajta, ha így boldog, hát legyen, de ez is azt mutatta, hogy nincs igazi szándék a szavai mögött és nincs igazi erőfeszítés a tettek mögött. Minden arra megy ki, hogy jól nézzen ki a címben, a cover fotón vagy az instagramon, szarni bele, hogy hanyadjára vezetem meg a nézőimet és “változás” néven a videók képi minősége mögé bújok a kreativitás évek óta tartó kínzó hiánytalansága elől. Bence sehonnan nem tart sehova, az évek során remek marketing felületté alakította magát, a csatornáját és a magánéletét, beleromlott az üzleti világ lélekölő anyagiasságába és láthatóan képtelen megújulni, annak ellenére, hogy Magyarországon azon kevesek közé tartozik, akiknek mind anyagi, mind technikai szempontból minden lehetőségük meglenne az értékteremtéshez és a fejlődőképes, edukációs közösségépítéshez. Bence, ezt te nem hiszem, hogy olvasod, de ha mégis: nem utállak, rengeteg videódat láttam, nagyon sok platformon hallottalak megnyilvánulni, egy rendkívül intelligens és életrevaló embernek tartalak, egyszerűen a Dezső Bence jelenség számomra a magyar szórakoztatóipar legnagyobb elvesztegetett lehetősége.

  • AWS Fan

   AWS Fan

   Acum 9 luni

   Még mindig Cringe és Trash! 😭😭😭😭😭 Pedig amikor elkezdte milyen jó volt! Majd egyszer csak... megváltozott a rossz irányba!

  • Young Mico

   Young Mico

   Acum 11 luni

   @Bence Bódi azta micsoda innováció :D ilyet még soha senki a világon nem csinált :D szerintem a Marvel lecsap a jogokért

  • Bence Bódi

   Bence Bódi

   Acum an

   csak csinál egy második csatornát reakció videókhoz

 3. K. Balázs

  K. Balázs

  Acum an

  Büszke vagyok arra, hogy egészen a kezdetektől végig követhettem az utadat idáig! Nagyon jó azt látni, hogy egészen innen itthonról, Sepsiszentgyörgyről hova tudtál eljutni! Tény, a tartalmaid megosztóak, de csakis azt csináldd amit szeretsz, hiszen ez a legfontosabb! Innen is, pár év elteltével köszönöm szépen neked az aláírást és a közös képet "2Face"! 😁 Mai napig kellemes érzéssel tölt el az, hogy a sapkámon ott virít az aláírásod a "régi neveddel"!:D Csak így tovább, büszkék vagyunk rád! :)

  • Vucu Vivi

   Vucu Vivi

   Acum 2 luni

   @Dezső Bence te vagy a kedvenc videósom

  • Péter Makán

   Péter Makán

   Acum an

   Lool Szevaa😅 Egyébként teljesen egyetértek.

  • Dezső Bence

   Dezső Bence

   Acum an

   ❤️

 4. Szabolcs Szatmári

  Szabolcs Szatmári

  Acum an

  Figyelj... Szerintem ne hagyd abba azok miatt, akik negatív kommenteket fűznek hozzá a videóidhoz. Ez a csatorna csakis a tiéd, ezen kezdted el az egészet, a legjobb videók vannak a csatidon. Ha visszagondolsz, rengeteg élményt átadtál nekünk az elmúlt években, és ezt köszönjük.😉 Akinek ez nem tetszik, húzzon a francba. Ne hagyd abba! Hajrá! ✌🤞 Like hogy lássa ezt Bence!

  • Ferenc

   Ferenc

   Acum an

   Nem véletlenül van ennyi negatív komment, nehogy azt hidd. A videói minőség és kreativitás terén az alsó határt súrolják.

  • Gyep

   Gyep

   Acum an

   Tudod mér van ennyi negatív komment?

 5. Mónika Villas

  Mónika Villas

  Acum an

  Csak az legyél ami szeretnél lenni. Ha más tartalmat akarsz azzal az égvilágon nincs semmi baj. A változás lehet jó és lehet rossz is. De ha nem próbálod meg sose derűl ki melyik lett volna. Vágj bele mi a rajongóid támogatni fogunk bárhogy is döntesz;).

 6. Virág Péter

  Virág Péter

  Acum an

  Gratulálok Bence. Felnőttként viselkedtél, rendesen megfogalmaztad, nincs benne hiba. Csak így tovább. Ha ezen az úton haladsz, nagyon is felnéznek majd rád hogy megváltozni nem lehetetlen. Amiket mondtál a videódban, azokkal teljes mértékben egyetértek. Remélem fél év múlva egy helyen lesz a neved Barni mellett, mint hazai igazi minőségi színvonal ami nem clickbait-es.

 7. Enikő Rahoviczki

  Enikő Rahoviczki

  Acum an

  Én szintén azok táborát erősítem, akik szerint a tartalmad egyenlő a nullával, netán itt-ott káros, viszont tagadhatatlan, hogy ez a kisfilm valami brutálisan jó lett. Gyönyörű képi világ, vágás és a plánok is kellően drámaiak ott, ahol kell. Tetszett minden perce, nagyon adnám az ilyesfajta tartalmakat, ráadásul így lehetséges lenne az idősebb korosztályt is megszólítani. :) Ment a like!

 8. attila pochner

  attila pochner

  Acum an

  Minden nap meg nézem! Ezt a videót és meg nyugtat és motivál és jó nézni! Igy tovább Dezső Bence.Meg érdemled hogy feliratkozást!

 9. Eszter Belak

  Eszter Belak

  Acum an

  Nagyon motiváló, és látszik hogy az élet a social median nem mindig csak boldogság , és el se tudjuk képzelni hogy mennyi bántást kell végig hallgatnotok és mégis erősek vagytok és példát mutatok nekünk ❤️ Hálásak vagyunk érted és Rebekáért is ,hogy szebbé teszitek minden napunkat❤️🥺 Kitartás neked , és támogatunk mindenben

 10. Zoeeka

  Zoeeka

  Acum an

  Csak arra kérlek soha ne hagyd abba! 🙏❤️A legjobb vagy és nagyon sokan melletted vannak. Többiekkel nem foglalkozz!

 11. Zoé Vali

  Zoé Vali

  Acum an

  Büszke vagyok rá hogy idáig követtem az utad és soha nem hagyhatod abba a videózást csak így tovább ♥️🙂

 12. Nelli Fülöp

  Nelli Fülöp

  Acum an

  Bence, te egy csodálatos ember vagy. Már több éve nézlek és nagyon örülök, hogy még mindig itt vagyok. A csatornádon töltött idő számomra mindig boldogság es köszönök neked mindent, mindenben támogatlak es köszönöm, hogy a nehéz időkben is itt lehettem és megtalálhattam a helyem a csatornádon. Támogatunk és itt vagyunk! ❤️❤️

 13. Aron Tarjanyi

  Aron Tarjanyi

  Acum an

  Szeresd az irigyeid, mert ők azok, akik jobban szeretnek saját magadnál! Toljad tovább!

 14. Heni

  Heni

  Acum an

  Nagyon szeretem a videóid! Ha szomorú vagyok felvidítassz! Ha mérges vagyok megnevettetsz! Én nagyon szeretem és támogatom a munkád! Más youtuberek azzal szereznek sok-sok megtekintést, hogy táncolnak,pózolnak,Fortnitéznak! Te pedig érdekes, kreatív, ötletes, vicces videókat csinálsz! Ne add fel! Így tovább!

 15. Vivien Dankó

  Vivien Dankó

  Acum an

  Nagyon örülök, hogy a legelejétől követlek. 8 éves voltam, amikor elkezted a videózást, szóval a gyermekkorom egyik legmeghatározóbb szerepét töltötted be. Tényleg rengeteget változtál az évek alatt, de ez nem számít. Te akkor is az a Dezső Bence leszel, akit szeretünk és tisztelünk. Sok sikert! Soha ne hagyd abba!❤️

  • Herzog

   Herzog

   Acum an

   @Gábor Tóth , egyszerű, mint a faék.

  • Vivien Dankó

   Vivien Dankó

   Acum an

   @Herzog te mondod, hogy a butáknak készíti a videóit? te, aki szintén fel van iratkozva és nézi a tartalmat, amit gyárt? na ez a szégyen öcsém a komment törölgetés meg az én dolgom, és nem a tiéd (tudtommal)

  • Herzog

   Herzog

   Acum an

   @Vivien Dankó , ez kérdés? A gyerekes komment törölgetésed feltette az i-re a pontot. Mondjuk, érvek nélkül jobban is teszed, ha nem vitatkozol. A buta embereknek készíti a videóit, szóval nézd tovább egész nyugodtan.

 16. Páj Dániel

  Páj Dániel

  Acum an

  Nagyon büszke vagyok rád, és köszönöm hogy itt vagy nekünk.A videóid nagyon jók,a vágási technikáid eszméletlenek.Toljuk ezerrel tovább! ❤️.Irány az 1 M

 17. Szofi Szép

  Szofi Szép

  Acum an

  Úristen Bence ez nagyon nagyon jó lett! Bele tudtunk nézni kicsit a te fejedbe is, hogy nem csak az van amit mi látunk kívülről! Kérlek soha ne hagyd abba! ❤️

 18. Júlia Vizy

  Júlia Vizy

  Acum an

  Mi mindig itt vagyunk melletted és imádjuk a csatornádat! És jó irányba változtál❤❤❤

 19. Annaa

  Annaa

  Acum an

  Te vagy a leggjobb videos. Már nagyon vártam ezt a premiert.❤️ soha ne hagyd abba a videozást. Én csak a te videoid és Rebeka videoit nézem❤️és olie is nagyon aranyos❤️

 20. Gábor H.

  Gábor H.

  Acum 9 luni

  Onnantól jött a zuhanás hogy Polla kidobott. A minőség előtte sem volt a csúcson, de akkor még sokkal többen követtek, kommenteltek. Az a baj hogy váltani nem tudsz, máshoz nem értesz valamiből meg élni kell. Szerintem osztályozd tovább a barátnőd Kínából rendelt ruháit, ezzel ugyan te teljesen kiveszel a videóból de legalább a kattintásszám meg lesz.

 21. Beatrix Bicsák

  Beatrix Bicsák

  Acum an

  Hűű! Nagyon komoly, nagyon őszinte és nagyon jó! Mi, nézők/követők mindig itt leszünk és támogatni fogunk! Ne hagyd abba, találd meg Önmagad!

 22. BEKE ESZTER

  BEKE ESZTER

  Acum an

  Nagyon jó lett. Büszke vagyok rád. ❤️Csak így tovább. Mindig is lesznek irigyek de ne ad fel soha. Nagyon ügyes vagy. GRATULÁLOK BENCE ❤️🤞

 23. Csenge Makrai

  Csenge Makrai

  Acum an

  Azta meg a mindenit.... Én azóta nézlek, mióta elindítottad a csatornádat... Ami valljuk be nem most volt... Végigkísértem az utadat egészen idáig... És hát Bence ez, amit most csináltál.. Csodálatos, komolyan, egyáltalán nem számítottam tőled ilyen videóra, sokkolt is, de fantasztikus lett. A hanghatások, a képkockák, az effektek.. Annyira Transformers ugrott be róla, de ez iszonyú sajátos lett. Nagyon sok (fogalmam sincs, hogy nevezik azokat, akik a filmeket szerkesztik) de azok nagyon megirigyelhetik ezt!!! Így tovább Bence, amíg a youtube platformján fent leszel, én addig itt leszek!!! ❤️

 24. Kopváry Zoé

  Kopváry Zoé

  Acum an

  nem is tudom hol kezdjem.. szerintem igen is tartalommal teli videokat csinalsz es ahogy a kommenteket neha olvasom meg nevetettnek a nezoid/kovetoid, igazan szeretem a munkasagod es hogy minden videoddal meg nevetetsz hogy boldogabba teszel, Miota el kezdtel videozni azota nezlek es tobszor is meg probaltam csak miattad egy youtube csatornat csinalni, de neha nagyon nehez... es videot jol meg vagni hogy ne legyen szaraz mindt egy 1 honapos kenyer ami senkinek se kell es mar nem kivanjak... sokszor uncsi videokat csinalok es ezen az oldalamon is nagyon sok videom fent volt mar de nagyon szarazak voltak.. szoval igen is nagyon nehez youtuberkedni! A banto kommentekkel meg kuzdeni! Es ezzel csak annyit akartam mondani hogy.. tisztelem azt amit csinalsz es imadom a videoid!, buszke vagyok rad hogy eddig es meg sok ideig ki tartottal/tartasz! Es hogy egy ilyen vidam es boldog vicces kozosseget sikerult ossze hoznod/hoznunk a nezokkel! Buszkek vagyunk!, es leszunk rad es szerintem sokan a kozeoen majdnem sirtak mert meghato volt amiket mondtal! Szoval.. ezel teleg csak annyit akartam mondani hogy imadlak es sok boldogsagot! Es lehet nagyon hadarva irtam es ossze vissza de... remelem a lenyeget le szuritek belole!❤️ Ne feledd Bence!, az eso utan szivarvany..❤️🥣🌈!

  • Kopváry Zoé

   Kopváry Zoé

   Acum an

   Bocsanat a helyes irasi hibakert...!

 25. hack toggle

  hack toggle

  Acum an

  Örülök hogy megváltoztál,nagyon jó amit csinálsz hajrá Bence❤

 26. Utcánk Kalandjai

  Utcánk Kalandjai

  Acum an

  bence kérlek ne ❤️ elejétöl kezdve néztelek mindennap fel mentem a csatornádra hátha van új vidi sokadjára nézem elörrol a videóid nagyon motiváló amit csinálsz! ❤️🥰

 27. csilla kubik

  csilla kubik

  Acum an

  Az eleje óta követlek minden videód láttam a szüleid büszkék lehetnek rád! Mi mindig itt leszünk neked! 💖🥺 sok sikert a jővőhöz! 💗

 28. Imola Horvath

  Imola Horvath

  Acum an

  Nagyon jó videós vagy Bence, én nagyon szeretem a videóid! ❤️

 29. Alexandra Giricz

  Alexandra Giricz

  Acum an

  A bátyámmal mindig versenyzünk, hogy ki látja meg a videóid hamarabb .Mi már évek óta nézzünk titeket mink mindig itt leszünk.

 30. Dezső Bence

  Dezső Bence

  Acum an

  Remélem hogy tetszett nektek a videó, nagyon köszönöm hogy itt vagytok és támogattok. Toljuk ezerrel tovább! ❤️

  • Szo_po_roll_er

   Szo_po_roll_er

   Acum 9 luni

   Nem változtál :/

  • Máté.

   Máté.

   Acum 11 luni

   Bence. Ha valamit reggel eszedbe jut egy dolog ne érdekeljen más mit mond azért vagyunk itt 570 000 mert nekünk tetszik és támogatunk bármilyen dologban. A cél lobogjon a szemed elott❤️😢😀

  • Izabella Németh

   Izabella Németh

   Acum 11 luni

   ❤️❤️

 31. Dorina Ditrich

  Dorina Ditrich

  Acum an

  Büszke vagyok/ vagyunk rád amit elértél és hogy ilyen kitartó vagy annak ellenére hogy kapsz mocskolodást is! ❤

 32. Bakacsi Réka

  Bakacsi Réka

  Acum an

  Kedves Bence! Én már itt vagyok veled 2FACE korszakod óta, amikor (ha jól emlékszem) Ti kérteteket csináltatok Botival,illetve Patrikkal. Hihetetlen ezt így látni egy (LENYŰGÖZŐ) videóban. Ráébresztett arra, hogy én is öregszem. Gratulálok ehhez a videódhoz, és az eddig elért sikereidhez. CSAK ÍGY TOVÁBB!! ❤️

 33. Viktoria Brad

  Viktoria Brad

  Acum an

  Nem tudom miért, de ez nagyon megható volt. ❤️. Csak így tovább, ne foglalkozz a rossz kommentekel, nagyon jó videós vagy. Imádlak titeket💖💖💖💖💖

 34. Anna Maróti

  Anna Maróti

  Acum an

  Nagyon jó lett és további sok sikert és kitartást kívánok 🥰 Nagyon jó videos vagy☺️

 35. Emese Hajmasy

  Emese Hajmasy

  Acum an

  Ne hagyd abba így továb💪

 36. Kíra ritecz

  Kíra ritecz

  Acum an

  Nagyon imádlak sose hagyd abba szeretünk!!!❤️❤️🥺🥺😉

 37. BOGI UTE

  BOGI UTE

  Acum an

  Most még live közbe vagyok de most nagyon szomorú és végig fogom szerintem sírni már most sírok szóval😢 Ne foglalkozz másokkal csak a családoddal és tudd hogy mi is szeretünk az elejétől követlek és imádlak!❤️ És ne hagy abba nélküled nem élet az élet anyukám én tesóm mindenhol követünk imádunk ne hagy abba🥺kitartás!!!!!!!

 38. Ádám Tóth

  Ádám Tóth

  Acum an

  Nagyon jol meglett csinalva, mintha filmet neznek!❤️

 39. 0nyuszimuszi0

  0nyuszimuszi0

  Acum an

  30 éves vagyok. Kb 5 éve nézlek. Szeretem a videoidat. :) NE HAGYD RÁ A VIDEÓZÁST! :)

 40. Mária Szkulszki

  Mária Szkulszki

  Acum an

  Huhh😅 ez profizmus. A hangok a képek a színek wow! Le a kalappal! Csak így tovább és mindenben támogatunk Bence!!❤

 41. Bianka Zahorszka

  Bianka Zahorszka

  Acum an

  Büszkek vagyunk rád Bence , szerintem remek videos vagy , en imadom az öses tartalmad 🥰🥰

 42. Petra Hegyi

  Petra Hegyi

  Acum an

  En az elejetol nezlek teged es sosem gondolom hogy nem jo tartalmat gyartasz imadom a videoid ❤

 43. Lili Dorina Barta

  Lili Dorina Barta

  Acum an

  Nagyon szeretlek Bence te vagy a kedvenc videósom❤ Sose hagyd abba🤞❤

 44. Jé Dé

  Jé Dé

  Acum an

  Nem vagyok se követőd, se semmi, láttam néhány videódat, a címük érdekesnek tűnt, gondoltam miért is ne? Nem tetszettek. Egy felszínes kölyök voltál. Ezt a videódat viszont a lehető legjobban raktad össze és jól is lett megírva. Kívancsian várom, hogy merre transzformálódsz. 🥂

 45. krisztián ócsai

  krisztián ócsai

  Acum an

  Jó pár hónapja követlek! (Nem bántam meg) Énis el kezdtem videozni pár hónapja,s sose hittem volna hogy ki mondom de a szemembe 1 olyan ember vagy akire bármikor fel tudok nézni! Jó nézni azt amit csinálsz Jó nézni az összes videodat (ez a 2 alkalom hogy a BrodaPestet nézem) S remélem sose hagyod abba ezt az egészet!

 46. Farkas Vivien

  Farkas Vivien

  Acum an

  Bármilyen tartalmat is csinálsz mi szeretni fogunk. ❤️ És büszkék leszünk rád❤️

 47. Bastee

  Bastee

  Acum an

  Azt kell mondanom, hogy mind képi világban, mind hangban, kameramozgásban, beállításokban, stb. nagyon nagyon tetszik. Ehhez gratulálok neked is, Mag Dávidnak is. Viszont ennyi. Egy szép project munka amit jó volt nézni. Attól még bűzlik az egész, és sokan tudhatják, hogy egy rothadó ponty is lehetett volna a főszereplő éppen. Annyira hiteles mint egy átlagos film, és benne a színészek. A film jó volt, de kutyából nem lesz szalonna.

 48. Almafantom

  Almafantom

  Acum an

  Na ez minőségi tartalom , végre valami ami már kontent és látszik hogy dolgoztál vele , le a kalappal , új hozzáállás , szép munka

 49. Száva Gyura

  Száva Gyura

  Acum an

  Nagyon tetszett, nagyon örülök hogy idáig kísérhettelek a kezdetek kezdetétől, nagyon sok kitartást, sikert, egészséget és rengeteg rengeteg magabisztosságot és minden pozitív dolgot kívánok neked még akkor is ha én esetleg nem vagyok ott, nem látom a videót amit feltettél és nem nézlek élőben, nem láttam minden videódat de nekem itt a szívemben, itt magamba zárva mindig is a kedvenc videósom leszel. Szeretettel Bencének Utóirat: Nagyon sajnálom hogy feltörtek, bárki is tette szégyelje magát de nagyon.

 50. Roland Kiss

  Roland Kiss

  Acum an

  Szia Bence én nagyon régóta követlek és tudom, hogy nagyon jó videós vagy és még jobb leszel csak ne hagyd abba! Nagyon jól megcsináltad a vidéót! :D

 51. Lujza Kajsza

  Lujza Kajsza

  Acum an

  Nagyon szeretem a videóidat és a családod iszonyatosan büszke lehet rád amiért ilyen fiatalon ekkora sikert leraktál az asztalra! ❤️

 52. Bálint Hetényi

  Bálint Hetényi

  Acum an

  Egyszerűen hihetetlen milyen jól össze tudtad rakni, látszik hogy sok időt fektetsz bele ebbe az egészbe. Az összes videódat szeretem de ez még jobb volt mint az előzők. Csináld még jó sokáig.

 53. loréna tokár

  loréna tokár

  Acum an

  En voltam az egyetlen aki elkezdett sirni?😅❤Bencee csodalatos amit csinálsz SOHA ne hadd abba......❤❤❤

 54. Angelika Gaal

  Angelika Gaal

  Acum an

  Te mindig csak jó irányba változtál, mindig el fogunk fogadni úgy ahogy vagy

 55. Anita Vastag

  Anita Vastag

  Acum an

  Basszus engem ez megsiratott 😭 Nagyon jó lett Bence 💟💟 Soha ne add fel ezt Köszönjük hogy itt vagy nekünk és ránk is számíthatsz! ❤ u.i: Üdv Vajdaságból 😄

 56. Daniella Győri

  Daniella Győri

  Acum an

  Nagyon jol meglett csinalva, mintha filmet neznek!❤️

  • [ 𝖙 𝖚 𝖇 𝖎 𝖎 ]

   [ 𝖙 𝖚 𝖇 𝖎 𝖎 ]

   Acum 11 luni

   @Daniella Győri azt a retkes,hány éves vagy?

  • Curka Bence

   Curka Bence

   Acum an

   @Daniella Győri nem ő csinálta csak beszélt és mozgott köszi de fizetett egy embernek hogy így csinálja meg

  • Daniella Győri

   Daniella Győri

   Acum an

   @Viktor Koplányi..mintha filmet néznék.

  • Attila Kovács

   Attila Kovács

   Acum an

   @Thanku next XXDDDDDDDDDDD

 57. Lakyy

  Lakyy

  Acum an

  Nincsenek szavak. Nagyon jó lett!❤

 58. Gabriella B

  Gabriella B

  Acum an

  Gratulálok, Bence! Ez nagyon jó lett! 👏👍👌

 59. Anna

  Anna

  Acum an

  Nagyok jó lett! Imádunk! ❤️

 60. Iza Szabó

  Iza Szabó

  Acum an

  Igazuk van azoknak akik azt mondjak amit te gyártasz az nem tartalom, te nem tartalmat gyártasz hanem csodát!❤️❤️❤️❤️

 61. Levi_xy

  Levi_xy

  Acum an

  Nagyon jó lett,mint mindíg! 😁 Csak így tovább😉

 62. Melinda Lukács

  Melinda Lukács

  Acum an

  Csak kérlek ne hagyd abba!🥺

 63. mindeness oldal🖤

  mindeness oldal🖤

  Acum an

  Nagyon jó vagy és sok sikert kívánok tovább légy ilyen!♥️😉♥️😉🙃

 64. Laszlo Peter

  Laszlo Peter

  Acum an

  Szószerint mintha egy filmet néznék! Nagyon jo lett, nagyon sokat fejlodtel az évek során! Így tovább, soha ne hagyd abba!🔝❤️

 65. Rita Varga

  Rita Varga

  Acum an

  Nagyon jó vagy Bence! Csak így tovább❤

 66. Zsófi Szabó

  Zsófi Szabó

  Acum an

  Büszkék vagyunk rád Bence ❤️❤️

 67. Laura Tóth

  Laura Tóth

  Acum an

  Eddig is nagyon szerettelek Bence, a videóidból legyen az akár milyen tartalom vagy mások által nevezett nem tartalom, a lelked számomra mindig átjött! A kezdetektől fogva nézlek és örülök hogy végig nézhettem ezt az óriási fejlődést. Rebeka videóit szintén azért szeretem mert átjön benne a lelketek, és hogy amit tesztek azért teszitek mert szeretitek. A kapcsolatotok pedig példaértékű számomra. Ennek a videónak a megvalósítása meg profi, és nagyon megható... Ha lehet ilyet mondani mégjobban közelebb hozott téged/titeket ez hozzám. Hatalmas respect❤️

 68. Koble Emese

  Koble Emese

  Acum an

  Ez ROHADT jó lett Bence támogatunk a döntèseidbe! Szeretünk🤍😂🤍🤍

 69. Reka Kovacs

  Reka Kovacs

  Acum an

  Ne hagyd abba kerlek !🥺🥺🥺❤❤

 70. Kiss Richárd

  Kiss Richárd

  Acum 10 luni

  Tisztelt Bence! Nagyon imádom ezt a videóddat nagyon szíven érintett engem pedig 1,5 éve követem munkásságod. És legalább erőt adsz ezzel a videóddal hogy legyek bátor felvállalni, hogy én én vagyok. Ezt bírom benned. UI: köszike az őszinteséged. Én Kiss Richárd

 71. Nagy Nikoletta

  Nagy Nikoletta

  Acum an

  Csak igy tovább Bence nagyon büszkék vagyunk rád!!!!👍❤

 72. Levi Lakatos

  Levi Lakatos

  Acum an

  Tudnod kell hogy mi melletted vagyunk❤️

 73. DJ BLACKBENZ

  DJ BLACKBENZ

  Acum an

  Régen mikor kevesen neztek nagy kedvencem voltal. Egy fiatal Szentgyörgyi srác, akit kellemes volt hallgatni, minden szava "fáin" vicces es szerethető volt de ahogy százak a youtubeon, te is megvaltoztal, elkoltoztel, mint lakhely, mint tulajdonsagok terén (videokban) váltottál. Régen vicces voltal, most gyakran cringe, régen volt benned fantázia, most mar csak az eroltetettseg es a kinlodas latszik, es ezt ugy allapitom meg hogy mikor elkezdtelek nezni, meg csak egy kisiskolas kölyök voltam, most pedig mar lassan a liceum es a vizsga előtt állok. Regen volt ertelme minden videódnak, es te is ertelmes voltal, mostmar azonban, ha vesztek egy kutyát, azzal a cimmel publikáljátok, hogy szülők lettetek. Regen te voltal menő, es nem azert mert annak tetted magad, hanem a szemelyisegedert, mostmar azonban peldaul a barátnődből a clickbaitbol és sok mas hulye szponzorbol es baromsagbol élsz, nem abbol aki vagy, vagyis csak voltál, de akar meg mindig lehetnel. Ez egy nézőpont, lehet itt ott tevedhetek, de en meg mindig látok remenyt az egykori székely srácnak, annak aki fokozatosan tűnt el előlem. Remelem, mikor felnovok, lesz időm gyerekfejjel nezni majd teged(ha tenyleg valtozol) es remelem hogy te is videozhatsz ujra, ugy ahogy "akarsz" ahogy jol erzed magad, magadat, es a szemelyisegedet mutatva. Remélem még leszel az a srác akivel ha osszefutok a nagy park melletti bevasarlonal(talan az amigo volt vagy valami ilyesmi) es képet kérek tőle, kedvesen, turelmesen mosolyogva vár, mig valamelyik 40+-os rokonom elokapirgalja az okostelefonjat(amihez nem ért)és készít egy elmosódott, pixeles képet, amit én az akkori kisgyerek, kitehetek profilkepnek, és örökre megmaradhat nekem emléknek. Szerinted most büszke vagyok arra a képre? Te büszke vagy arra aki voltal? A mostani "teljesítményedre" büszke vagy? Leszel még a régi? Várjuk a régi Bencét! 📈📈😁🥇

 74. Májer Bence

  Májer Bence

  Acum an

  Szerintem ez az eddigi legkomolyabb videod. Nagy megtekintést fogsz elérni és szerintem nagyon jó videos vagy😀

  • Németh2017

   Németh2017

   Acum 9 luni

   1 kérdés: egy ilyen tartarmatlan szar videósban mit lehet egyáltalán értékelni?

 75. szanto zolika

  szanto zolika

  Acum an

  Olyan lett mint egy film előzetes, nagyon jó lett es így tovább :)

 76. Gábor Haibach

  Gábor Haibach

  Acum an

  Régen imádtam a videóid, de egy idő után nekem sok lett amit láttam és nem néztelek. Soha egy rossz szavam nem volt senki felé (ha igen akkor sry). DE EZ a minőség az operatőri munka és forgatókönyv és a vágás is, le a kalappal, ha tényleg ehhez hasonló irányt veszel fel akkor minden nap várni fogom a videóid. Sok sikert : D

 77. Márk Tóbiás Deák

  Márk Tóbiás Deák

  Acum an

  Életed videója, még több ilyet!!!!

 78. Enikő Vesze

  Enikő Vesze

  Acum an

  Mint valami film előzetes burtálisan jó.Gratulálok,rengeteg munka lehetett!❤❤❤❤❤Megérte!❤

 79. Renáta Dobó

  Renáta Dobó

  Acum an

  Szia Bence 20 éves vagyok kb 16 éves korom óta nézlek elképesztően jó videós vagy! Tényleg változtál de a nézőid akkor is melletted állnak és támogatnak! Mint mindig ez a videód is szuper lett olyan mintha egy filmet néznénk ❤️

 80. Csaba Olasz

  Csaba Olasz

  Acum an

  Na látod, ezért követünk, szeretünk.❤️

următor